Personvernerklæring

South West Grid for Learning Trust Ltd (referert til som “SWGfL”, “SWG”, “the Grid”, “vår”, “vi” og «oss») driver StopNCII.org (nettsted) og er forpliktet til å beskytte og respektere ditt privatliv.
Denne personvernerklæringen (sammen med våre vilkår og betingelser (på swgfl.org.uk/terms) og andre dokumenter det refereres til i den) utgjør grunnlaget for hvilke personopplysninger vi samler inn fra deg, eller som du oppgir til oss, vil bli behandlet av oss. Les vennligst det følgende nøye for å forså våre synspunkter og praksis angående dine personvernopplysninger og hvordan vi vil behandle dem. SWGfL er en registrert veldedig organisasjon og selskap begrenset av garanti. Vi forbeholdes retten til å utgi dine personopplysninger til ethvert medlem av vår gruppe, hvilket inkluderer datterselskaper eller holdingselskaper som definert i seksjon 1159 i UK Companies Act 2006, dersom slike datterselskaper eller holdingselskaper eksisterer.

SWGfL Information
South West Grid for Learning Trust Ltd: Belvedere House, Woodwater Park, Pynes Hill, Exeter, EX2 5WS. Et veldedig trustselskap register I England og Wales. Organisasjonsnummer: 5589479, Charity Number: (England and Wales) 1120354 (Scotland) SC051351, VAT Number: GB 880 861 888.

General

  1. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi bruker og beskytter dine personopplysninger for formålet med din bruk av www.StopNCII.org. Når du går inn på nettstedet samler vi inn begrensede personopplysninger og vi behandler ikke mer personopplysninger enn nødvendig.
  2. I henhold til britisk databeskyttelseslovgivning er vi ansvarlig for behandling av personopplysninger der du har:
    1. besøkt vår nettside; og/eller
    2. brukt våre tjenester gjennom vår nettside;
  3. Vi kan ansette tredjepartsselskaper og/eller enkeltpersoner for å utføre visse funksjoner på våre vegne. I den grad de krever tilgang til personopplysninger (og hvor vi ikke er i stand til å oppnå ønsket resultat ved å gi dem disse dataene på en anonymisert måte), vil vi avsløre dine personopplysninger kun der:
    1. Tredjeparten samtykker i å bruke den kun til de avtalte funksjoner og ikke til andre formål; og
    2. tredjeparten godtar å behandle personopplysningene i samsvar med denne personvernerklæringen og I henhold til britisk databeskyttelseslovgivning.

Vår bruk av dine personopplysninger

  1. Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du til at vi behandler dine personopplysninger, inkludert:
    1. din e-postadresse;
    2. avsløring av at du er under eller over 18 år; og
    3. IP-adressen din
  2. Vi vil bruke denne informasjonen:
    1. for å opprette en sikker PIN-kode for din bruk og for å forhindre andre personer fra å få tilgang til dataene dine på nettstedet; og
    2. for å levere passende og nøyaktig innhold til deg og enheten din fra nettstedet.
  3. Vi behandler dine personopplysninger med ditt samtykke som ovenfor eller etter behov: (i) for å beskytte dine vitale interesser, (ii) for formålet med våre eller en tredjeparts legitime interesser (for å korrespondere eller kommunisere med deg; for å verifisere nøyaktigheten til dataene vi har om deg og skape en bedre forståelse av deg som bruker av tjenestene våre; for nettverks- og informasjonssikkerhet for at vi skal kunne ta skritt for å beskytte informasjonen din mot tap eller skade, tyveri eller uautorisert tilgang; for å forhindre svindel og andre kriminelle aktiviteter; for håndtering av forespørsler, klager eller krav, og for etablering og forsvar av våre juridiske rettigheter); eller (iii) for overholdelse av en juridisk forpliktelse som vi er underlagt.
  4. For å oppfylle dine forespørsel(er) om å fjerne hashbildene dine fra sosiale medietjenester og andre informasjonssamfunnstjenester, vil dine personopplysninger bli deles med de tjenestene som kan være utenfor Storbritannia. Der det er aktuelt, og i fravær av unntak i henhold til artikkel 49 i Storbritannias generelle databeskyttelsesforordning, innfører vi kontraktsmessige kontroller og prosedyrer med slike tjenesteleverandører for å beskytte rettighetene dine på en tilstrekkelig måte.
  5. Vi vil beholde personopplysninger bare så lenge det er nødvendig. Når du trekker tilbake samtykket ditt til å behandle hash-bilder, vil vi slette hashene dine fra systemene våre og instruere industripartnere om å gjøre det også. Vær imidlertid oppmerksom på at når bransjepartnere blir oppmerksomme på en hasj som bryter retningslinjene deres, forbeholder de seg retten til å fortsette å fjerne dette innholdet.
  6. Mer informasjon om hvor lenge vi lagrer informasjon er tilgjengelig i vår oppbevaring. Retningslinjer som er tilgjengelige på forespørsel.
  7. Vi vil lagre all informasjon du gir oss på våre sikre servere eller på sikre servere levert av våre tjenesteleverandører.

Informasjonskapsler

  1. Nettstedet vårt plasserer bare informasjonskapsler på datamaskinen din som er strengt nødvendige for at vi skal kunne tilby tjenestene til deg.
  2. Vi bruker spesifikt Google (Resp. ) Captcha i både «Opprett»- eller «Uttak»-skjermer. Denne lenken beskriver informasjonskapslene. https://developers.google.com/recaptcha/docs/faq#does-recaptcha-use-cookies.
  3. Vi bruker også “IPInfo” for å få IP-adressen og innsendingsregionen. Deres bruk av informasjonskapsler og deres personvernerklæring er beskrevet her. https://ipinfo.io/privacy-policy

Dine rettigheter

  1. Når vi behandler personopplysninger knyttet til deg, har du følgende rettigheter:
    1. rett til å bli informert om at dine personopplysninger blir brukt eller lagret av oss. Denne personvernerklæringen informerer deg om dette;
    2. retten til å få tilgang til en kopi av personopplysningene vi har om deg;
    3. retten til å protestere mot direkte markedsføring ved å melde deg av den;
    4. retten til å protestere mot behandling utført på grunnlag av legitime interesser;
    5. retten til sletting av informasjon vi bruker eller har som er relatert til deg;
    6. retten til dataportabilitet;
    7. retten til å protestere mot at beslutninger tas på automatiserte måter;
    8. retten til å få rettet dataene dine hvis de er unøyaktige eller ufullstendige;
    9. Vær oppmerksom på at noen av disse rettighetene ikke er absolutte og kan være underlagt unntak som vi kan stole på.

    Klager

    1. Hvis du er bekymret for noen aspekter ved vår behandling eller personopplysninger, vennligst kontakt oss. Kontaktinformasjon er gitt nedenfor.
    2. Hvis vi ikke klarer å løse dine bekymringer, har du rett til å klage til UK Information Commissioner’s Office.

     

    Kontakt oss
    Vennligst les denne personvernerklæringen nøye og kontakt oss hvis du har spørsmål ved å sende oss en e-post til: privacy@swgfl.org.uk . Eller ved å skrive til:
    The Head of Privacy
    South West Grid for Learning Trust
    Belvedere House
    Pynes Hill
    Exeter
    EX2 5WS
    Eller på telefon: 0345 601 3203.

    Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen fra tid til annen og foreslår at du gjennomgår den med jevne mellomrom . Denne versjonen av personvernerklæringen ble sist oppdatert i november 2021.

Menu